BASISPRIJS KEURIG IN LIJN MET CONCURRENTIE

February 25, 2016 - Nieuws

Mercedes heeft een prijskaartje gehangen aan de nieuwe E-klasse. De auto kan van jou worden vanaf 49.995 euro, maar zoals zo vaak in dit segment kan het veel, veel gekker dan dat.
De prijslijst van de E-klasse is op dit moment nog vrij overzichtelijk, maar ga er maar vanuit dat dat over een jaar heel anders is. De enige benzinemotor is op dit moment ook meteen de basismotorisering, die de E200 met z’n 184 pk overigens prima van z’n plek krijgt.

De grote hoeveelheid dieselrijders in de E-klantenkring krijgen vanaf het allereerste begin de keuze uit de E220d (194 pk) en E350d (258 pk). De eerste kost minimaal 53.995, de zescilinder 350d krijgt pas voor 69.996 euro een kenteken. Meteen bij de introductie levert Mercedes de 220d als Lease Edition, die voor 2.500 euro extra stoelverwarming, een spiegelpakket, een achteruitrijcamera en avantgarde-uiterlijkheden biedt.

Bij de lancering van de E-klasse werd al duidelijk dat de auto ook beschikbaar komt met de hybride aandrijflijn van de in 2015 immens populaire C350e. Foto’s van deze plug-in-E350e hebben we al wel, maar op de prijzen moeten we nog even wachten.

Why Mobiliteitshuis Terneuzen?
  • large stock
  • Maintenance according to factory specifications ensuring you guarantee conservation
  • Competitive rates and competitive prices
  • Customer and service oriented with a friendly atmosphere
Contact information

Welcome to Mobiliteitshuis Terneuzen